luni, 3 septembrie 2012

"...o duzină de trandafiri."

     "Vreau să-l devorez, dar în ochii aceia găsesc o răceală de granit, care mă face să bat în retragere. Se uită prin mine, în mine. Apoi, dintr-o dată, o căldură incerdibilă îl inundă, lucru care, cu doar o secundă în urmă, ar fi fost de neconceput. Strălcirea lor este atât de puternică, încât mă simt hipnotizată, fără formă, fără magnitudine şi fără densitate. Singurul lucru de care sunt sunt conştientă că se află înăuntrul meu este foamea de el. Apoi îl aud spunând ceva, o frază într-o limbă străină, după care îmi ia cu blândeţe faţa în mâini. 
     Se opreşte pentru un moment, sorbindu-mă cu ochii lui de abanos plini de bogăţii, şi apoi mă sărută: pe frunte, pe ambii oraji, fiecare sărut, puternic, dar dulce, explodează de atâta precizie, trimiţând informaţii cutremurătoare către miezul meu nebulos. 
     Sunt conştientă că mintea şi corpul meu mi se despart, simt cum forţa acestei rupturi pare că zbârnâie la unison cu caloriferul de lângă noi. În timp ce-mi mângâie spatele, mă gândesc la trandafirii roşii, la cum îşi deschid petalele, şi mă las pe spate. Şi în acest moment simt cum mă pătrunde dintr-o dată puterea voinţei şi mă gândesc, el mă schimbă pe mine, trebuie ca şi eu să-l transform pe el, iar braţul imi alunecă în jurul capului său, şi îl trag spre mine, deschizându-mi gura. Îmi incleştez mâna în jurul gâtului lui, sărutându-l atât de apăsat, că ne ciocnim dinţii. Apoi continui să-l sărut, îi ling ochii, nasul; îi degust fâşia sărată dintre nas şi buza de sus, îl sărut din nou pe gură şi pe obraji. Mâinile mi se desprind de gâtul lui, pentru a se muta pe torsul lui şi îi ridic bluza, dar el nu-şi ridică braţele, ca să mă ajute, ci îmi dezgoleşte umerii. Dar nici eu nu-mi mişc braţele, pentru că mâinile mele se afundă uşor în spatele lui musculos, aşa că suntem într-un impas, pentru că nici el nu-mi poate scoate rochia. Apoi, nu ştiu cum, reuşeşte, ca un maestru hoţ de buzunare, să-mi desfacă prin spate bareta de la sutien. Pe urmă, îmi trage rochiţa şi sutienul cu aşa violenţă, încât îi dau drumul, pentru că altfel mi-ar fi sfâşiat bretelele rochiei. Îmi eliberează sânii şi totul încetineşte, îmi mângâie sânii, mânuindu-i atent şi mirat, ca un copil căruia i s-a încredinţat un animăluţ moale şi pufos. Mă priveşte din nou în adâncul ochilor şi, cu un aer sincer, aproape trist, dezamăgit, spune:
     - Se pare că acum e momentul.
     Apoi se ridică şi îşi scoate bluza, în timp ce eu îmi întind picioarele şi-mi scot rochia, după care chiloţii. Simt aşa o căldură vibrantă între picioare, încât am impresia că mi-a luat foc părul pubian. Îmi ridic privirea spre Simon, care s-a dezbrăcat de pantaloni şi de boxerii lui albi Calvin Klein şi, pentru o fracţiune de secundă, sunt şocată pentru că nu are penis. 
Nici urmă! Pentru un moment aproape că îmi trece prin minte că a fost castrat, gândindu-mă într-o scurtă nebunie că aşa se explică reticenţa lui în a face dragoste, nu are sculă! Apoi îmi dau seama că totuşi are una, în mod clar are, doar că din acest unghi, scula lui e îndreptată, ca o armă încărcată, fix spre mine.
     Şi o vreau.
     O vreau acum în mine, nu vreau să fiu în postura în care să-i spun că putem face dragoste mai târziu; mai târziu pot să ţi-o sug, tu poţi să mă lingi, să mă ai, să mă explorezi cum vrei, dar, te rog, hai mai întâi să scăpăm de asta, fute-mă acum, în secunda asta, pentru că explodez. Dar el nu face decât să mă privească în ochi şi să dea din cap, futu-i, el chiar se uită la mine dând din cap, ca şi cum mi-ar fi citit toate gândurile. Apoi e deasupra mea şi în mine, invadându-mă, întinzându-mă, împingând spre miezul meu. 
Eu gem, după care îmi reglez respiraţia, iar el se întăreşte din ce în ce mai tare, dar mă rostogolesc odată cu el şi devenim două corpuri înlănţuite, răsucite, o masă contorsionată şi nu mai ştiu cine încetineşte ritmul, însă începem din nou să ne bucurăm unul de altul, iar apoi viteza dragostei noastre creşte ca o forţă cu un ritm propriu, ne aruncăm reciproc în acest război al futaiului de unu la unu, în care se simte ca şi când ar fi toţi împotriva tuturor. Pentru o clipă simt că am reuşit, să mă înving şi pe mine şi pe el, pe amândoi; că vreau mai mult, mai mult decât poate da el vreodată, mai mult decât poate da oricune. Apoi izvorăşte forţa ce pare să fie o parte din mine, care a evadat şi care acum a luat-o la fugă uitând să mă ia şi pe mine, să mă târască după ea. 
     Ajung la climax, cu izbucniri explozive şi furioase, conştientă, în timp ce orgasmul slăbeşte în intensitate, că am ţipat destul de tare şi sper ca Lauren şi Dianne să nu fie acasă, pentru că ar părea totul o pradă, un spectacol ridicol. Simon ia asta drept o permisiune de a face ceea ce trebuie să facă, dându-mi părul la o parte şi ţinându-mi faţa în dreptul feţei lui, forţându-mă să-l privesc în ochi în timp ce el ejaculează aşa de intens, încăt orgasmul lui îl prelungeşte pe al meu. Apoi mă ia la pieptul lui şi, privindu-i ochii fugar, sunt aproape sigură că am văzut o lacrimă. Dar, cu toate astea, nu mă lasă să mă mişc, ca să am confirmarea, mă ţine strâns şi, oricum, sunt sfârşită. Stăm întinşi pe rămăşiţele patului înecat de sudoare, iar eu mă gândesc, în timp ce adorm îmbibată în transpiraţia şi parfumul lui, cu miros rânced, de ouă prăjite la micul dejun, al sexului nostru în nări, la cât de bine e să te fută cineva cum trebuie."
Porno - Irvine WelshNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tot ce-ţi spune inima...