marți, 4 septembrie 2012

şmenu' # 18 745

     "Nu mă pot gândi la altceva decât să o duc la mine acasă, pentru că imaginea aceea a corpului perfect tonifiat în costumul roşu din două piese mi-a rămas aşa puternic impregnată în creier, că îmi vine greu să vorbesc şi chiar să mă gândesc la învârtelile mele. Iar ea nu se sfieşte deloc să-mi facă avansuri. Pe bancheta din spate a taxiului îmi deschide şliţul şi-şi strecoară mâna înăuntru, apoi mă sărută devorându-mi faţa cu o ferocitate neomenească. La un anumit punct, mă doare atât de tare când îmi muşcă buza de jos, încât aproape că scot un ţipăt şi o împing.
     Oprim şi plătim taxiul, iar eu am în continuare şliţul deschis şi, în timp ce intrăm în scară, îmi desface cureaua. Îi scot puloverul şi-i ridic bluza, smulgându-i sutienul. Ne sfâşiem unul pe altul în scară, iar uşa de vizavi se deschide şi iese un tip, genul pedofil, care locuieşte cu maică-sa, ne priveşte dinăuntru şi trânteşte uşa la loc. Scot cheia din buzunar şi deschid uşa apartamentului, în timp ce Nikki îşi dă jos pantalonii şi chiloţii albi de dantelă şi-ncep să-i sorb pizdulicea, care are un vag gust de clor din apa de la piscină, savurez explorările limbii, după care îi sug puternic clitorisul.
     Simt cum îşi înfinge unghiile în gâtul meu, apoi în obraz şi mi-e greu să respir, dar ea mă forţează să rămân acolo, întorcându-se ca să-mi ajungă la sculă. Limba ei mi-o biciuieşte cu atingeri precise, electrice, pentru ca apoi să mi-o ia în gură. Impasul se curmă când amândoi ne desprindem instinctiv unul de altul, privirile noastre se întâlnesc, iar lucrurile devin dintr-odată năucitoare şi lente, ca într-un catastrofal accident de circulaţie. Ne pipăim peste tot, redând, în oglindă, mângâierile răbdătoare, aproape discursive, ale celuilalt. Sub atingerea pielii ei catifelate îmi simt fiecare muşchi, fiecare tendon şi fiecare ligament, o simt cum mă studiază atent, ca şi când mi-ar desprinde carnea de pe oase.
     Lucrurile se încing, iar ea mă pune la pământ cu teribila forţă a coapselor care, la prima vedere te înşală, părând firave. Mi-a luat în mână vârful pulii, frecându-şi-l de blăniţă şi apoi introducându-şi-l în vagin. Ne-o tragem lent până când amândoi ajungem la punctul culminant. Apoi ne prăbuşim pe pat şi ne întindem peste cuvertură. 
     Bag mâna în sertar şi scot pacheţelul de coca. La început e reticentă, dar eu fac două linii şi apoi o întorc pe burtă şi îi şterg transpiraţia din gropiţa de la baza coloanei vertebrale cu un colţ de cuvertură. Aproape că mă sufoc la vederea acelei frumuseţi de cur şi iediat presar o linie în căuşul de la baza spinării şi prizez. Îmi cobor degetul între bucile ei, peste găozul ei ieşit puţin afară, lucru care o tensionează un pic, după care i-l înfing în vaginul ud. Apoi, pe măsură ce adrenalina cocainei mă străbate ca un teren norvegian care trece prin Hacknez Downs, o penetrez din nou, iar ea se ridică în genunchi, zvârcolindu-se, împingându-se spre mine.
     - Prizeaz-o... gem eu, arătându-i linia de pe noptieră.
    - Eu... nu... iau...căcaturi... d-astea... gâfâie ea, răsucindu-se pe spate ca un şarpe, înfingându-se în pula mea cu o forţă feroce şi un control magnific.
     - Trage-o pe nas, strig eu, iar ea îmi aruncă o privire lacomă şi perfidă, spunând:
     - Oh, Simon...
     După care ia bancnota şi prizează în timp ce i-o trag, încetinind puţin ritmul ca să poată aspira bine, dar apoi intru în ea cat pot de adânc, ţinându-mă cu mâinile de talia ei subţire; şarpele acela unduitor a devenit ţeapăn şi amândoi ne transformăm în două parţi ale unui piston, strigând amăndoi în acelşi timp, ajungând la orgasm."
Porno - Irvine Welsh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tot ce-ţi spune inima...